Inici Actualitat La zona de Montrodon acull el català de trial 4×4

La zona de Montrodon acull el català de trial 4×4

0
COMPARTIR

Diumenge es va disputar el Trial de Montrodon, segona prova puntuable pel Campionat de Catalunya de Trial 4×4 2012 amb la participació de tres categories, la d’iniciació, la de Sèries Millorats i la de Maxi-Sèries. La prova era la segona puntuable del campionat.

En la categoria Iniciació la victòria va ser per Pol Alsina (Nissan Patrol), que només va obtenir 15 punts de penalització.

En la categoria Sèries Millorats el triomf va ser per Florenci Rius (Range Rover) amb 9 punts de penalització. I en la de Maxi-Sèries va tornar a guanyar Jaume Pi (Suzuki Samurai), que ja ho va fer en la primera prova, en obtenir només 2 punts de penalització.

La prova estava organitzada pel Grup 4×4 d’Osona i la pròxima cita serà el 6 de maig a Santa Cecília de Voltregà.

Podeu veure més fotografies aquí i un petit vídeo aquí.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments