Inici Actualitat Montrodon acull aquest diumenge la segona prova del Campionat català de trial...

Montrodon acull aquest diumenge la segona prova del Campionat català de trial 4×4

0
COMPARTIR

Aquest diumenge al matí es disputa el Trial de Montrodon, segona prova puntuable pel Campionat de Catalunya de Trial 4×4 2012. La prova està organitzada pel Grup 4×4 d’Osona i és la segona d’un total de set proves. Hi participaran les categories d’Iniciació,  Sèries Millorats i Maxi-Series.

En la primera prova a Sant Miquel de Balenyà va guanyar Ignacio Soria (Range-Rover V8) en la categoria Iniciació, la parella formada per Pep Autet i Sadurní Roquet (Range Rover V8) es va imposar en la categoria Sèries Millorats, i Jaume Pi (Suzuki Samurai) va ser el vencedor en la categoria Maxi-Series.

La propera prova serà el 6 de maig a Santa Cecília de Voltregà.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments