Inici Actualitat Caramelles i bastoners per Pasqua a Taradell

Caramelles i bastoners per Pasqua a Taradell

1
COMPARTIR
Caramelles 2012

Com és tradició cada any, diumenge de Pasqua a Taradell es va poder gaudir de les caramelles i els balls de bastons. Els integrants del Cau, l’Agrupament Rocaguinarda, van cantar diferents corrandes en diferents punts del municipi, juntament amb els bastoners de l’Esbart dansaire Sant Genís de Taradell. La cercavila van començar al càmping La Vallmitjana i va tenir com a punts centrals l’Ajuntament de Taradell i l’Església Sant Genís.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

1 Comment
més nou
més antic més votat
Inline Feedbacks
View all comments
Toni Perez
12 abril 2012 20:27

Us poso que la lletra de les corrandes, que us vaig enviar però no deveu haver pogut publicar-les. Aquí les teniu. Gràcies! Corrandes 2012 Agrupament Rocaguinarda el Cau de Taradell Com cada any unes corrandes els del Cau us cantarem les fem sense ànim de lucre però acceptem algun caler. Tornem a tenir sequera ja veureu aquest estiu no podrem regar les plantes i ens haurem de banyar al riu Per tenir la independència Taradell ja ha fet un pas s’ha creat una Assemblea i els tenen molt ben posats. La circulació del centre ara fa que voltem més però… Llegeix més »