Inici Actualitat L’Escola de Música de Taradell presenta l’estrena del grup de folk

L’Escola de Música de Taradell presenta l’estrena del grup de folk

0
COMPARTIR

L’Escola de Música de Taradell va celebrar dimarts d’aquesta setmana el concert de cambres, combos, grups, banda i orquestra. A l’actuació hi van participar tots els alumnes que toquen en alguna d’aquestes agrupacions de l’escola. La novetat és que es va estrenar el grup de folk, creat aquest curs.

El grup de folk està format per tres violins, un acordió i un clarinet. L’actuació estava oberta als familiars dels alumnes de l’Escola. Al concert hi van actuar músics des dels 6 anys fins a adults que toquen amb la Tarabanda. Us deixem amb un petit recull d’imatges de l’actuació.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments