Inici Actualitat L’empresa Sempreteca, ubicada a Taradell, guanya el premi Innoval d’Alimentaria 2012

L’empresa Sempreteca, ubicada a Taradell, guanya el premi Innoval d’Alimentaria 2012

0
COMPARTIR

La primera pasta fresca de l’estat espanyol també apta per a celíacs ha guanyat el premi com a producte més innovador dels últims dos anys en la categoria de frescos refrigerats no làctics. Sempreteca, societat ubicada a Taradell i creada per l’empresa Erre de Vic 1952, va treure al mercat fa un any la pasta fresca sense gluten Pastassana, que ha estat guardonada amb un dels premis Innoval.

El premi, que s’atorga en el marc de la Fira Alimentaria que es celebra aquests dies, reconeix els productes més innovadors dels últims dos anys en la indústria de l’alimentació i les begudes. Es va entregar aquest dimarts a l’espai Media Set d’Innoval.

La pasta fresca Pastassana, que no conté gluten ni altres al·lèrgens (a excepció de l’ou), es comercialitza amb una varietat clàssica (pasta blanca) i una altra que inclou verdures fresques (pastanaga i espinacs, no deshidratats). Les dues modalitats es presenten en diverses formes com macarrons, espirals, espaguetis i tallarines.

El primer producte sense gluten del grup compta amb 16 versions de pasta fresca blanca i amb verdures fresques. Es presenta amb safates de dues racions i amb un preu aproximat a botiga de 3,50 euros.

Pastassana ja registra un increment en vendes del 20% mensual, mentre continua amb la seva estratègia d’expansió comercial al mercat espanyol.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments