Inici Actualitat Mas Gasala s’incorpora a l’oferta de cases de turisme rural de Taradell

Mas Gasala s’incorpora a l’oferta de cases de turisme rural de Taradell

0
COMPARTIR

El municipi de Taradell compta des de fa uns mesos amb una nova oferta d’allotjament de turisme rural. Juntament amb les cases del Mas Pratsevall i can Pic, ara també hi ha Mas Gasala. Els seus propietaris han rehabilitat totalment el mas que data del segle XI i l’han adequat per poder allotjar una quinzena de persones.

Mas Gasala és un antic mas català situat al terme municipal de Taradell amb gairebé mil anys d’història, a pocs minuts en cotxe del centre del poble i envoltat de boscos i camps. L’any 2010, els seus propietaris la familia Gurri-Sureda, es va proposar tornar a donar-li vida, ja que el temps l’havia envellit. Així, les antigues estances destinades a guardar el gra i el bestiar s’han remodelat per convertir-se ara en els diferents espais de la casa rural, això sí, adaptada a totes les comoditats de la vida moderna.

Al mateix temps, s’ha conservat els elements més representatius de l’antic mas, com ara una premsa de vi, una tina, els festejadors a les finestres i els forns, així com les bigues de fusta i les parets de pedra.

Una casa ideal per a grups
Mas Gasala es lloga sencera per a grups d’entre 10 i fins a 15 persones per passar-hi un cap de setmana o més dies. També hi ha la possibilitat de canviar d’aires només per un dia i fer aquella reunió de feina, trobada d’amics o dinar familiar en un espai diferent a l’habitual.

La casa disposa de sis habitacions, quatre banys complets, un ampli i lluminós menjador, una cuina completament equipada, una gran sala d’estar polivalent, safareig, terrassa, i tot envoltat de natura. La casa està totalment adaptada per a minusvàlids. A més, disposa de barbacoa a l’aire lliure, aparcament, televisió de 42 polzades, DVD, microones, rentaplats, tots els estris necessaris per cuinar, així com llençols, mantes i tovalloles de bany.

Cal destacar que també disposa de calefacció de biomassa per escalfar tota la casa de manera sostenible.

Per més informació podeu consultar la seva pàgina web: www.masgasala.com

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments