Inici Actualitat La biblioteca de Taradell se suma al Dia Mundial de la Poesia

La biblioteca de Taradell se suma al Dia Mundial de la Poesia

0
COMPARTIR

Aquest dimecres es celebra el Dia Mundial de la Poesia amb tot un seguit d’actes a diversos punts de Catalunya. A les comarques centrals hi ha vuit poblacions que portaran a terme tot un conjunt d’accions que barrejaran la música, la poesia i el teatre. La biblioteca Antoni Pladevall i Font de Taradell es suma a la iniciativa amb una exposició poètica i diversos actes durant el mes d’abril.

El fet comú de tots els actes serà la lectura del poema ‘Quatre paraules’, que ha escrit expressament per a l’ocasió el poeta Narcís Camadira i que ha estat traduït a una vintena de llengües. Les poblacions que s’han afegit a la celebració són Berga, Vic, Manresa, Solsona, Igualada, Torelló, Folgueroles i Taradell.

Aquests actes tenen per objectiu acostar el gènere de la poesia a tots els públics i totes les edats. La festa també té per objectiu donar a conèixer els autors locals que tindran ocasió de llegir els seus poemes. Precisament, a la biblioteca de Taradell dedica tot un mes a la poesia i inaugurarà una exposició d’autors locals aquest dimecres a les 8 del vespre.
Com cada any, també organitza uns tallers de poesia per alumnes de 5è i 6è de les escoles El Gurri, Les Pinediques i Sant Genís i Santa Agnès. El 20 d’abril organitzaran un espectacle poètic. També es fàrà una hora del conte poètic i un club de la lectura centrat de J.V. Boix.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments