Inici Actualitat Detenen l’home que va robar un ordinador portàtil de les oficiones de...

Detenen l’home que va robar un ordinador portàtil de les oficiones de la UD Taradell

0
COMPARTIR

Els Mossos d’Esquadra de la comissaria d’Osona van detenir dimecres de la setmana passada a Jordi Z. M., de 32 anys i veí de Vic, com a presumpte autor d’un delicte de robatori amb força. Els fets es remunten al dia 7 de març quan el president de la Unió Deportiva Taradell va interposar una denúncia als Mossos d’Esquadra després que el club hagués patit un robatori amb força a les seves instal·lacions.

Segons el text, els lladres van accedir a dins després de desmuntar una finestra d’alumini i es van endur un ordinador portàtil. Amb la informació aportada pel club i la investigació duta a terme pels Mossos d’Esquadra es va poder identificar, localitzar i detenir el presumpte autor dels fets.

Jordi Z. M., amb nombrosos antecedents, va passar divendres a disposició judicial al jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Vic, que va decretar la llibertat amb càrrecs.
COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments