Inici Actualitat Aquest març comença el projecte de Parelles Lingüístiques a Taradell

Aquest març comença el projecte de Parelles Lingüístiques a Taradell

0
COMPARTIR

Aquest mes de març s’ha iniciat el projecte ‘Parelles Lingüístiques’ a Taradell. Aquest programa està impulsat pel Pla de Convivència de Mancomunitat La Plana i compta amb la col·laboració del Consorci per a la Normalització Lingüística d’Osona i Òmnium Osona. L’objectiu principal és promoure l’ús de la llengua catalana potenciant l’intercanvi entre una persona que el parla habitualment i una altra que vol adquirir coneixements de català.
L’activitat és totalment gratuïta i les inscripcions es poden fer durant aquest mes de març a les oficines de l’Ajuntament de dilluns a divendres de 9 a 14h i els dilluns de 16 a 19. També es poden fer a la biblioteca Antoni Pladevall i Font.

Les parelles lingüístiques estan formades per una persona catalanoparlant i una persona nouvinguda que està interessada a aprendre a parlar el català. Tant l’aprenent com el voluntari han de disposar de 10 hores per a trobar-se (1 hora a la setmana al llarg de 10 setmanes).

Hi pot participar tothom que sigui major d’edat i es tracta de quedar amb la parella lingüística i fer activitats de la vida quotidiana com anar a comprar, fer encàrrecs, anar a fer un beure, etc. i sobretot parlar en català.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments