Inici Actualitat La UD Taradell suma una victòria valuosíssima davant del Sallent

La UD Taradell suma una victòria valuosíssima davant del Sallent

0
COMPARTIR

La Unió Deportiva Taradell va sumar aquest dissabte tres punts molt importants després de tres derrotes consecutives. En un partit molt disputat, van superar al Sallent per 1 a 0 gràcies a un gol de Torrents a l’inici de la segona meitat.

A la primera meitat, domini taradellenc davant un Sallent que buscava sortides ràpides en atac. Tot i així, la millor ocasió (i única) la van tenir els visitants al quart d’hora en un u contra u davant d’Ochoa, que el porter local va solventar i el següent xut després del rebuig va ser desbaratat per Canadell. Precisament, en aquesta jugada el defensa local es va lesionar de gravetat al genoll.

Malgrat aquest contratemps, els taradellencs van portar el pes del partit durant la primera meitat. Bones triangulacions al mig del camp i arribades per bandes que només van trobar a faltar la definició final. Amb empat a zero es va arribar al descans.

A la represa, ocasió claríssima del Sallent que, aprofitant el vent a favor, va estavellar una pilota al travesser. En la següent jugada, una recuperació de Fredi a l’àrea visitant, deixa Torrents sol davant del porter i va aconseguir l’1 a 0. Amb avantatge van arribar els millors minuts del Taradell que va rondar la porteria rival amb arribades per la dreta i diversos xuts exteriors.

El Sallent només va incomodar a pilota parada, tot i que donava sensació de perill a causa del vent i del replegament local. Els taradellencs van saber aguantar i sumar tres punts molt importants per mantenir la categoria.

U.D. Taradell: Ochoa, Sañé (X. Ochoa), Raul, Canadell (Cuenca), Joan, Font, Edu Morató, Fredi, Erra (Grífols), Canó (G. Molas), Torrents (Molas).

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments