Inici Actualitat El CP Taradell suma un punt a la pista del Vilassar

El CP Taradell suma un punt a la pista del Vilassar

0
COMPARTIR

Empat a 5 del Club Patí Taradell en partit de lliga avançat aquest divendres al vespre a la pista del Vilassar. Els taradellencs va sumar un punt molt positiu, sobretot, tenint en compte que sempre van anar a remolc en el marcador.

El matx sempre va ser molt igualat. A la primera meitat el resultat era de 3 a 2 a favor dels locals. A la represa la tònica va ser la mateixa. Mínims avantatges pels locals i un Taradell que apretava en el marcador. Aquesta igualtat es va reflectir amb l’empat a 5 final.

D’aquesta manera, els taradellencs continuen amb la mínima reacció iniciada la setmana passada quan van golejar al Sant Feliu de Codines. En dues jornades han sumat 4 punts en la seva lluit per eludir el descens.

C.P. Taradell: Capdevila, Cesc, Homs, Prat, Molist, Camara, Pau, Simón, Roca i S. Muntadas.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments