Inici Actualitat Aquest divendres es presenta Taradell per la independència, la secció local de...

Aquest divendres es presenta Taradell per la independència, la secció local de l’ANC

0
COMPARTIR

Després de la constitució oficial de l’Assemblea Nacional Catalana (ANC), aquest passat dissabte a Barcelona, Taradell se suma a les poblacions amb una secció local. Aquest divendres a les 9 del vespre es present públicament en un acte al centre cultural Costa i Font.

La secció local de l’ANC constituïda recentment porta per nom Taradell per la independència i l’acte comptarà amb la presència del membre del Secretariat Nacional de l’ANC, Pere Pugès, i del poeta i dramaturg de Vic, Lluís Solà Sala. També hi actuarà la coral L’Arpa.

L’Assemblea Nacional Catalana és un moviment popular, unitari, democràtic i transversal que té per objectiu final que es convoqui un referèndum oficial sobre la independència de Catalunya, no més enllà del 2014.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments