Inici Actualitat Els Tonis de Taradell, protagonistes del reportatge de l’Espai Terra de TV3

Els Tonis de Taradell, protagonistes del reportatge de l’Espai Terra de TV3

0
COMPARTIR

Com ja vam explicar fa uns dies els Tonis de Taradell van ser protagonistes aquest dimarts, 13 de març, del reportatge principal del programa ‘Espai Terra’ de TV3. L’objectiu era mostrar la tasca de recuperació de carruatges que s’està fent des de fa uns anys. A continuació, us recuperem el reportatge per tots aquells que no el vau poder veure.

El reportatge mostra com un grup de persones de Taradell recorre masies de la comarca d’Osona per impedir que desapareguin els carruatges. Així, a través de la cessió d’un carro es pot veure la feina de restauració que fa en Josep Codina, de can Marxant de Taradell. També es mostra el patrimoni rural que hi ha a l’Alzinar de la Roca amb uns 72 carruatges i es fa un passeig en carro pels camins de Panedes explicant el projecte de l’Ecomuseu.

http://www.tv3.cat/ria/players/3ac/evp/Main.swf

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments