Inici Actualitat Un caçador taradellenc ferit de bala pel tret d’un altre caçador

Un caçador taradellenc ferit de bala pel tret d’un altre caçador

0
COMPARTIR
L’accident es va produir aquest dissabte a Santa Coloma de Farners. El jove caçador taradellenc, A.M.P., va rebre l’impacte d’una bala que va sortir rebotada i aquesta va impactar-lo a la banda dreta del pit i es va incrustar al pulmó. Està ingressat a la Vall d’Hebron de Barcelona. Aquest dilluns ha estat intervingut exitosament i se li ha pogut treure la bala. Evoluciona favorablement.
El caçador participava en una batuda del senglar a Santa Coloma de Farners, concretament a la zona de l’Arboç, amb un grup de Taradell i Santa Maria d’Oló. Per causes que es desconeixen, sembla ser que el tret d’un altre caçador va ser el que va impactar en el jove, després que la bala sortís rebotada.
Va ser evacuat immediatament amb helicòpter i aquest dilluns al matí s’havia de decidir com se l’intervenia quirúrgicament per extreure la bala de la part dreta del pit.
COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments