Inici Actualitat El CP Taradell reacciona amb una golejada al Sant Feliu de Codines

El CP Taradell reacciona amb una golejada al Sant Feliu de Codines

0
COMPARTIR

El Club Patí Taradell necessitava la victòria i aquest dissabte no només la va aconseguir, sinó que ho va fer de forma convicent. Els taradellencs van golejar per 12 a 2 al Sant Feliu de Codines, tot i que el partit va ser més igualat del què indica el marcador.

En  els primers minuts, la igualtat entre els dos equips va ser la tònica. De fet, a la mitja part s’hi va arribar amb avantatge per als taradellencs, però sense tenir el partit sentenciat. El resultat era de 4 a 1. A l’inici de la segona part, el Sant Feliu va disposar d’una gran oportunitat per fer el segon gol que l’hagués posat dins del partit, però va fallar.

A partir d’aquí, el CP Taradell va desplegar un gran joc i va aconseguir sentenciar el matx. No només va fer 8 gols a la segona meitat, sinó que més d’un va ser d’una gran bellesa. Triomf molt important per als taradellencs en la seva lluita per sortir de les posicions baixes de la classificació.

CP Taradell: Capdevila, Prat (1), Molist (3), Roca (2), Càmara, Pau Simón (1), Homs (3), Cesc (2) i S. Muntadas.
COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments