Inici Actualitat La UD Taradell cau golejada al camp del Gironella

La UD Taradell cau golejada al camp del Gironella

0
COMPARTIR

La Unió Deportiva Taradell va perdre aquest diumenge a la tarda al camp del colíder, el Gironella, per un clar 5 a 0. Un partit on els locals van mostrar molta contundència ofensiva al contraatac, mentre que els taradellencs van desaparèixer al segon temps, després d’encaixar el tercer gol. El Taradell afrontava el partit amb moltes baixes per lesió i sanció i diversos juvenils.

El matx ja va començar a decantar-se a favor dels locals al minut 7, quan en un contraatac el Gironella va marcar l’1 a 0. El Taradell no va saber aturar les transicions ràpides dels locals i això ho va pagar. Tot i així, Edu Morató va tenir l’empat a 1 al quart d’hora, però la seva rematada de cap va ser aturada amb gran encert pel porter local.

En canvi, al minut 27 en un nou contraatac local, una centrada per la banda va acabar amb el 2 a 0. Fins al descans, el Taradell va competir, però li va faltar profunditat i ocasions clares de gol. Nil, a la porteria contrària, va haver d’intervenir novament abans de la mitja part.

A la represa, novament un contraatac al quart d’hora va acabar de sentenciar el matx amb el tercer gol local. A partir d’aquí, el Taradell no es va sobreposar al marcador i cinc minuts més tard va rebre el 4 a 0. Ja a les acaballes del matx, el Gironella va fer el definitiu 5 a 0. Els taradellencs necessiten guanyar aquest pròxim dissabte per no complicar-se la temporada.

U.D. Taradell: Nil, Sañé, Canadell, Raul, Erra (Cuenca), Molas, Font (Sans), Edu Morató, Fredi (Luís), Carrillo (Joan Font) i Canó.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments