Inici Actualitat Actes del Dia Internacional de la Dona a Taradell

Actes del Dia Internacional de la Dona a Taradell

0
COMPARTIR

Des d’aquest divendres ja es pot visitar l’exposició “Dues èpoques. Diferents realitats” al vestíbul del centre cultural Costa i Font. Es tracta del primer acte per commemorar el Dia Internacional de la Dona, que es celebra aquest 8 de març. Els actes estan organitzats pel col·lectiu Som Dones i inclouen una xerrada, un acte gastronòmic i un cine fòrum.

Aquest dijous, Dia Internacional de la Dona, a partir de 2/4 de 8 del vespre a la biblioteca es llegirà el manifest amb música de Pau Albert i es farà una xerrada centrada en “Feminitat conscient o la llibertat de Ser la que Sóc” a càrrec de la terapeuta, Carme Juàrez.

Dissabte es celebrarà la cinquena Mostra de cuines del món amb degustació de plats típics de diferents països. Començarà a les 6 de la tarda al centre cultural Costa i Font i també hi haurà tallers per a la mainada, un espai de conte contes i l’animació del grup teatral Canya que no és conya.

Finalment, el diumenge 25 de març a les 7 de la tarda a la biblioteca es projectarà el film “Las mujeres de verdad tienen curvas”, pel·lícula que reflexiona sobre el model tradicional de família, el model de bellesa i la sexualitat. El cine fòrum anirà a càrrec de Mercè Voltas.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments