Inici Actualitat Unes 25 persones a la xerrada “Com han canviat les coses” del...

Unes 25 persones a la xerrada “Com han canviat les coses” del casal de jubilats

0
COMPARTIR

El casal de jubilats de Taradell va acollir el passat 28 de febrer la xerrada “Com han canviat les coses!”, organitzada per l’Associació de Jubilats, el propi Ajuntament, l’Àrea de Serveis Socials i Ciutadania de la Mancomunitat La Plana i la Diputació de Barcelona.

Mireia Galobardes, psicòloga, va ser l’encarregada de conduir la sessió que va girar entorn els canvis socials, familiars i tecnològics que ha viscut la gent gran en els darrers anys. Es va parlar de què els canvis en si no són sempre ni negatius ni positius, sinó que els veiem bé quan s’adapten a les nostres necessitats. Els canvis actuals, però, venen condicionats per un ritme tan ràpid i trepidant que fa que ens costi processar-los, ja que quan fem l’esforç d’entendre i acceptar les coses noves en sorgeixen d’altres de més noves.

La gent gran va deixar palès que el que més els preocupa és com han canviat les relacions de parella. Segons el parer de la majoria, actualment les parelles es casen i es separen amb molta facilitat, cosa que abans es feia amb més consciència. Les 25 persones que hi van assistir van participar i fer moltes aportacions, fet que va ajudar que la xerrada fos molt amena.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments