Inici Actualitat Les JNC ja té grup local a Taradell

Les JNC ja té grup local a Taradell

0
COMPARTIR

El Centre Cultural Costa i Font de Taradell va acollir aquest passat dissabte a la tarda la presentació de la refundació del col·lectiu local de les Joventuts Nacionalistes de Catalunya (JNC). L’acte va comptar amb la presència del portaveu del Govern, el taradellenc Francesc Homs, el director general de Joventut, el també taradellenc, Antoni Reig, i l’alcalde, Lluís Verdaguer.

 El col·lectiu taradellenc està encapçalat per Cristina Santamaria i Robert Cassany. Precisament, la nova cap local va expressar el compromís de “treballar pel poble, acostar la política als joves i incentivar les activitats dirigides als més joves”. Santamaria també va afirmar que “volem demostrar que a Taradell hi ha joves disposats a aprendre, treballar i ser escoltats”.

Francesc Homs en el seu discurs de benvinguda al nou grup local va destacar que l’acte era molt important perquè “entren en un acte de servei” i va afirmar que la política “és un ofici on a diferència de la resta, hi ha una profunda insolidaritat entre els qui la practiquen”. Homs també va destacar tres aspectes que ha de tenir el grup local de les JNC: “Actuar amb honestedat, tenir un plus de responsabilitat en l’actual moment històric i tenir compromís amb el país i la gent”. Va acabar la seva intervenció amb un irònic “us heu ben embolicat”.

A l’acte, on hi van ser presents una cinquantena de persones, també hi eren presents el president de les JNC a Catalunya, Gerard Figueras, i la president de les JNC Osona i el Lluçanès, Carla Boix.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments