Inici Actualitat El CP Taradell perd a la pista del GEiEG per 3 a...

El CP Taradell perd a la pista del GEiEG per 3 a 1

0
COMPARTIR

El Club Patí Taradell va perdre, divendres al vespre, contra el GEiEG Girona per 3 a 1 en un partit igualat, però on la sort es va decantar pels locals. El Taradell, seguint la dinàmica dels darrers partits, va oferir un bon joc, però va estar desencertat de cara a porteria.

Un gol dels locals als tres minuts de joc va posar en avantatge al GEiEG que va mantenir aquest resultat d’1 a 0 fins al descans. A la represa, el Taradell es va acostar en perill a la porteria dels locals i va disposar de diverses ocasions per empatar, però va perdonar i del possible empat es va passar al segon gol dels locals.

El Taradell va tornar a disposar de diferentes accions, entre elles un penal. Càmara va marcar pel Taradell posant emoció en el marcador, però el GEiEG, de seguida, va tornar a marcar deixant el partit sentenciat amb el 3 a 1. Els taradellencs segueixen penúltims a la taula classificatòria amb tretze punts.
C.P. Taradell: Capdevila, Prat, Molist, Cesc, Càmara (1), Homs, Roca, Pau Simón i S. Muntadas.
COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments