Inici Actualitat La UD Taradell perd davant la Santquirzenca en un partit on acaba...

La UD Taradell perd davant la Santquirzenca en un partit on acaba amb 8 jugadors

0
COMPARTIR

La Unió Deportiva Taradell ha perdut aquest dissabte davant la Santquirzenca per 0 a 2 en un partit on mereixia més recompensa i on l’àrbitre ha massacrat els taradellencs amb un munt de targetes grogues. El Taradell ha acabat el partit amb vuit jugadors de camp, després del segon gol visitant.

El partit ha estat molt igualat. Als 6 minuts els visitants en una de les poques ocasions que han tingut al primer temps s’han avançat al marcador. Tot i el contratemps, el Taradell ha fet una gran primera meitat i mereixia el premi del gol. En múltiples córners ha rondat el gol de l’empat. I, sobretot, abans de la mitja hora de joc en un xut de Fredi que s’ha estavellat a la base del pal dret dels visitants. Just abans del descans, Canó ha estat frenat amb falta a l’interior de l’àrea, però l’àrbitre, tot i la claredat de l’acció, s’ha desentès de la jugada, cosa que ha fet esclatar la crispació dels aficionats taradellencs.

Al segon temps ha continuat la mateixa tònica d’igualtat. El Taradell ho intentava de totes maneres, però no trobava el camí del gol. A falta de 15 minuts els visitants han tingut una clara ocasió per sentenciar, però la intervenció d’Ochoa ho ha evitat. En els últims minuts amb el Taradell arriscant, ha arribat la sentència en un contraatac de la Santquirzenca. A partir d’aquí, festival targeter de l’àrbitre. Els taradellencs molt carregats de targetes han vist com l’àrbitre ha expulsat fins a tres jugadors taradellencs (Joan, Torrents i X.Ochoa) per doble groga en decisions molt rigoroses i protestades.

U. D. Taradell: Ochoa, Joan, X, Ochoa, Raul, Canadell (Molas), Erra (Carrillo), Canó, Font, Fredi, Edu Morató i Torrents.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments