Inici Actualitat Ja està convocada la desena edició del Premi literari Solstici de Taradell

Ja està convocada la desena edició del Premi literari Solstici de Taradell

0
COMPARTIR

La desena edició del Premi Literari Solstici de Taradell ja ha fet públiques les bases. El certamen, organitzat per la Biblioteca Antoni Pladevall i Font de Taradell i la comissió Premi Solstici, té tres categories per a obres de prosa i poesia. El termini de presentació dels treballs s’acaba el 30 d’abril.

Com cada any el Premi està obert a tres categories (menors de 12, de 13 a 18 i majors de 18 anys) i es poden presentar obres de poesia i prosa de qualsevol tema, sempre que siguin inèdites i escrites en català.

Qui hi vulgui participar, haurà de presentar la seva obra abans del 30 d’abril a la Biblioteca Antoni Pladevall i Font.  Aquí es poden trobar les bases del premi. Els guardons pels guanyadors seran de 500 euros per la categoria C, 250 per la categoria B i un lot de llibres i CD’s per la categoria dels més menuts.

El Jurat està format per Antoni Pladevall i Arumí, Rosa Codina, Jesús Ramos, Lluís Rovira i Carme Bayot. El veredicte i el lliurament de premis es farà el dia 16 de juny a les 12 del mati a la Biblioteca.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments