Inici Actualitat La UD Taradell perd per 3 a 1 al camp del Castellar...

La UD Taradell perd per 3 a 1 al camp del Castellar del Vallès

0
COMPARTIR

La Unió Deportiva Taradell va perdre aquest diumenge al matí al camp del Castellar del Vallès, tot i avançar-se en el marcador. Els taradellencs van sucumbir a la segona meitat, quan els locals van capgirar el marcador amb tres gols.

El partit va començar amb igualtat en els primers minuts. El matx es va posar molt bé per als taradellencs, ja que cap a la mitja hora de joc es van avançar al marcador, gràcies a un gol de Joan Canó. Amb 0 a 1 s’arribava al descans.

Al segon temps, però, va arribar la reacció local. Abans del quart d’hora, dos gols quasi consecutius del Castellar van capgirar el marcador. El Taradell no va reaccionar i en l’últim minut va arribar el 3 a 1 definitiu.

U.D. Taradell: Ochoa, X.Ochoa (Sans), Canadell, Raul (Erra), G.Molas (Grífols), Cuenca (Sañé), Font, Fredi, Torrents, Canó i Carrillo.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments