Inici Actualitat Taradell tindrà un nou giratori a l’alçada de can Viloi

Taradell tindrà un nou giratori a l’alçada de can Viloi

5
COMPARTIR

Les obres d’urbanització del nucli antic de Taradell també tenen prevsit construir un petit giratori al final del carrer Guillem de Mont-rodon. Concretament, davant de Can Viloi. Aquests dies ja s’hi han pogut veure màquines fent els treballs.

L’objectiu d’aquest petit giratori és redistribuir i facilitar el trànsit d’aquest punt on coincidiran els vehicles que entren al poble per la part nord, venint de Vic, i els que baixen pel carrer Guillem de Montrodon. També pretén millorar l’accés al passatge de Vilanova. El carrer Quintana també canviarà el seu sentit, cap a la Vilanova. El giratori també preveu un espai ajardinat.

D’altra banda, l’asfaltat de la Plaça es farà aquest dilluns 27 de febrer i està previst que el 28 de febrer ja es pugui obrir el trànsit per aquesta zona.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

5 Comments
més nou
més antic més votat
Inline Feedbacks
View all comments
Anònim
Anònim
28 febrer 2012 13:14

Com més coses fan en aquest municipi més malament anem..més caos circulatori i menys ambient a les botigues. Ara aquest poble fa fàstic, i ja no hi ha ni ambient de gent circulant ni res. Personalment jo ja passo d'anar a comprar a aquest oble i marxo cap a Vic, almenys no està tot canviat.

Anònim
Anònim
27 febrer 2012 18:09

Evidemment que s'ha hagut de fer aquesta rotonda ja que aquests carrers ara suporten tot el transit que abans passaba per el Pg. Domenec Sert, sense cap problema. Aquest ajuntament, amb els diners dels altres fa virgueries! ho complica tot, carrers estrets, caos circulatori! Hem pregunto, qui paga aquesta rotonda? també va a carrec dels veins del casc antic igual que les obres que s'han fet a davant de Can Prat?

Anònim
Anònim
27 febrer 2012 13:59

L'arquitecta de Taradell te un compas nou!! Si seguim aquest pas serem el poble amb mes rotondes per metre quadrat.

Albert S.
Albert S.
24 febrer 2012 23:27

L'ajuntament de Taradell deu ser dels pocs que no estan de crisi.

Pere Pastor Alemany
Pere Pastor Alemany
24 febrer 2012 14:08

Una rotondeta. Hi podrien plantar l'olivera que hi havia a la plaça…