Inici Actualitat Ja està oberta la convocatòria per optar al lloguer dels pisos socials...

Ja està oberta la convocatòria per optar al lloguer dels pisos socials de Taradell

0
COMPARTIR

L’Agència de l’Habitatge de Catalunya ha obert aquesta setmana la convocatòria per adjudicar algun dels pisos de protecció oficial de lloguer de Taradell. Després de les crítiques de l’alcalde i d’una reunió amb el departament d’Habitatge de la Generalitat i Adigsa, empresa responsable de la gestió, s’ha desencallat el problema de les assignacions.

Actualment, hi ha 9 pisos buits del total de 21 que hi ha al passeig del Pujoló. L’Ajuntament porta la gestió de quatre pisos que estan destinats a necessitats socials. La resta els gestiona Adigsa i, fins ara, hi havia problemes de manteniment i assignació tot i la demanda. Aspecte que va ser denunciat per l’alcalde en l’anterior ple, arran d’una pregunta del grup municipal d’ERC.

El mateix regidor d’Esquerra, Salvador Clot, va preguntar pel tema en el passat ple del mes de febrer. Segons l’alcalde, Lluís Verdaguer, a partir d’obrir la convocatòria per als interessats en llogar algun pis, l’Ajuntament també ha demanat augmentar la quota de pisos que gestiona. Així, gestionarà tots els baixos i només quedaran 6 pisos buits que s’han d’adjudicar a partir de la convocatòria dels 14 gestionats per Adigsa. A més, els preus de lloguer seran més baixos per a tots els actuals i futurs llogaters.

Els 6 pisos que s’adjudicaran tenen un dormitori en una superfície que oscil·la entre 37 metres quadrats i 43 metres quadrats. El preu mensual del lloguer va de 113 a 143 euros, segons les dimensions i les característiques dels habitatges.

Les persones interessades poden informar-se a l’Ajuntament de Taradell i a l”Agència (http://www.agenciahabitatge.cat/). Està previst que el dissabte 10 de març i el dimecres 14 de març es facin jornades de portes obertes als habitatges.

El termini màxim per presentar sol·licituds és el 23 de març. Aquí podeu trobar les normes per a l’adjudicació.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments