Inici Actualitat Aquest divendres comencen les jornades de portes obertes als centre educatius de...

Aquest divendres comencen les jornades de portes obertes als centre educatius de Taradell

0
COMPARTIR

A partir d’aquest divendres s’inicien les jornades de portes obertes als centres escolars de Taradell. La primera escola en obrir les instal·lacions serà l’escola El Gurri que divendres a la tarda de 4 a 6 farà la primera jornada de portes obertes. Durant la setmana del 27 de febrer al 2 de març també es podran visitar però a hores concertades.

El dissabte 3 de març serà el torn per al CEIP Les Pinediques que farà la seva jornada de portes obertes a partir de les 9 del matí. El dissabte 10 de març es podrà visitar les instal·lacions del col·legi Sant Genís i Santa Agnès d’11 a 1 del migdia, i a l’IES Taradell de 4 a 7 de la tarda.

Més tard, el dissabte 21 d’abril es podran visitar les dues escoles bressol de Taradell: La Xarranca i La Baldufa. La jornada de portes obertes serà d’11 a 1 del migdia.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments