Inici Actualitat La gent gran de Taradell participa al taller “Els avis cangurs”

La gent gran de Taradell participa al taller “Els avis cangurs”

0
COMPARTIR

El passat dimarts 14 de febrer va finalitzar la darrera sessió del taller anomenat “Els avis cangurs”, organitzat per l’Associació de Jubilats i pensionistes de Taradell, l’Àrea de Serveis Socials i Ciutadania de la Mancomunitat La Plana i el propi Ajuntament. La iniciativa va tenir un èxit de participació.

Una quinzena de persones grans van omplir una de les sales del local de l’Associació on l’Agustí Bancells, educador social del municipi de Taradell, va portar a terme l’activitat. L’objectiu d’aquest taller era crear debat sobre el rol dels avis respecte la cura i educació dels seus néts/es. A partir dels casos pràctics i personals dels participants, es van treballar continguts com les estructures familiars actuals comparant-les amb les passades, els sistemes familiars, la transmissió dels valors o les tipologies de relacions entre avis/àvies-pares/mares i néts/es.
A l’Associació de Jubilats de Taradell hi ha prevista pel proper dimarts dia 28 de febrer a els 5 de la tarda la xerrada “Com han canviat les coses”, activitat destinada a tota la població major de 65 anys però oberta al conjunt de la ciutadania.
COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments