Inici Actualitat El CP Taradell perd a Caldes amb un arbitratge decisiu

El CP Taradell perd a Caldes amb un arbitratge decisiu

0
COMPARTIR

El Club Patí Taradell va perdre per la mínima aquest passat dissabte a la pista del Caldes, en un partit on les decisions arbitrals van ser molt rigoroses contra els taradellencs. El matx va acabar amb 4 a 3 per als locals.

Molist va avançar el Taradell a la primera meitat, gràcies a un gran contraatac. A la mitja part es va arribar amb 0 a 1 i amb control dels taradellencs. Només començar el segon temps, va arribar el 0 a 2 amb un gol d’Homs.

Però, a partir d’aquí tot va canviar, sobretot, producte de l’estricte penalització de l’àrbitre. Tres penes màximes consecutives a favor del Caldes van possibilitar que els locals empatessin el partit. I gràcies a una falta directa posterior, l’electrònic indicava un 3 a 2 a favor del Caldes. Tot i això, Homs va fer l’empat a 3.

Quan quedaven tres minuts pel final del matx, l’expulsió del taradellenc Càmara va donar superioritat als locals que ho van aprofitar per fer el definitiu 4 a 3.

CP Taradell: Capdevila, Prat, Molist, Simón, Sirisi, Roca, Càmara, Homs i Godayol.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments