Inici Actualitat L’asfaltat de La Plaça es farà aquesta pròxima setmana

L’asfaltat de La Plaça es farà aquesta pròxima setmana

0
COMPARTIR

Finalment, la zona de La Plaça s’asfaltarà aquesta pròxima setmana. Així ho va anunciar l’alcalde, Lluís Verdaguer, arran d’una pregunta del grup municipal d’ERC. Segons Verdaguer, l’asfaltat es va ajornar per les baixes temperatures, ja que, segons l’empresa encarregada,  no es pot asfaltar per sota dels 5 graus positius.

Els treballs d’asfaltat s’havien de fer a partir del 30 de gener, però es van ajornar pel fred i perquè dos dies després va nevar. La previsió és que es completi la zona aquesta pròxima setmana. La mesura també permetrà solucionar els canvis de nivell que pateixen els vehicles que passen per aquesta entrada del poble.

També s’aprofitarà l’asfaltat de La Plaça per fer un reasfaltament de l’entrada i el carril central de l’aparcament de La Carpa.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments