Inici Actualitat El mercat dels dimecres ja només es fa dins la plaça de...

El mercat dels dimecres ja només es fa dins la plaça de les Eres

0
COMPARTIR

Tal i com vam anunciar fa unes setmanes a taradell.com, el mercat dels dimecres s’ha traslladat a partir d’avui a l’interior de la Plaça de les Eres. L’objectiu d’aquest canvi és deixar lliure per la circulació el carrer que ocupaven les parades de fruita i dinamitzar més la resta de parades.

El trasllat ha possibilitat fer una millor redistribució dels marxants que posen parada cada dimecres a Taradell. Per fer-ho també s’han tallat alguns alzines per tenir més espai i llum. Les parades de fruita s’han situt a la zona on hi ha les lloses de la plaça perquè no poden estar a la sorra.

La decisió es va prendre després de diverses reunions entre el regidor de Comerç de Taradell, Jordi Baucells, i els paradistes.

Fotos: Miquel Vilardell

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments