Inici Actualitat Ja estan obertes les inscripcions per la 2a cursa dels Gitanos de...

Ja estan obertes les inscripcions per la 2a cursa dels Gitanos de Taradell

0
COMPARTIR

El Centre Excursionista de Taradell i el CET L’Enclusa organitzen a principis de març la segona edició de la Cursa dels Gitanos. Es tracta d’una prova amb dos traçats: un de 10 quilòmetres i un altre de 22. Les inscripcions ja estan obertes.

La cursa es disputarà el 4 de març i transcorre per un recorregut 100% de muntanya pels voltants de Taradell. La prova començarà a 2/4 de 10 del matí i està previst que a la una del migdia es faci l’entrega dels premis per als tres primers classificats de cada prova i de categoria masculina i femenina.

Les inscripcions anticipades costen 15 euros pels no federats i 12 pels federats. Es tancaran l’1 de març i les places són limitades a 300 participants.

Per a més informació: al facebook del CET L’Enclusa i a la secretaria del Centre Excursionista Taradell.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments