Inici Actualitat Algunes imatges de la Copa Osona de trial a Taradell

Algunes imatges de la Copa Osona de trial a Taradell

0
COMPARTIR

Taradell ha acollit aquest diumenge al matí la primera prova de la tretzena edició de la Copa Osona de trial en bicicleta. La competició s’ha disputat a la zona de l’escola Les Pinediques amb diversos pendents molt pronunciats i un ambient molt fred.

Hi han pres part participants de les categories pre-benjamí, benjamí, principiant, aleví, infantil, cadet, expert i tres categories Open. S’havien de completar cinc zones en dues passades.

La Copa Osona compta amb un total de sis proves que s’allargaran fins al mes de juny en diferents municipis de la comarca. Després de Taradell la Copa Osona passarà pels municipis de Folgueroles (26 de febrer), Roda de Ter – Masies de Roda (11 de març), Tona (15 d’abril), Sant Julià de Vilatorta (6 de maig) i finalment per Calldetenes (17 de juny). Si voleu veure les classificacions, podeu consultar la pàgina de trialsport.

Us deixem amb una galeria d’imatges de la prova.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments