Inici Actualitat La UD Taradell es retroba amb la victòria després de superar el...

La UD Taradell es retroba amb la victòria després de superar el Palau-Solità (0-1)

0
COMPARTIR

La Unió Deportiva Taradell ha trencat la ratxa negativa de sis partits sumant els tres punts davant del Palau-Solità i Plegamans en un partit molt disputat. Els taradellencs n’han tingut prou amb un gol de Torrents a la primera meitat per aconseguir la victòria.

El partit, disputat en un ambient molt fred i ventós, ha estat molt igualat. Al primer temps, hi ha hagut molt joc al mig del camp. Els visitants triangulaven bé, però no gaudien d’ocasions clares de gol. Durant els primers 45 minuts no han fet cap xut entre els tres pals. El Taradell en sortides ràpides en atac ha portat més perill. Així a la mitja hora de joc una passada de Canó des de l’esquerra, l’ha rebut Torrents a la dreta i en l’u contra u ha superat el porter visitant. Abans del descans, dues internades més per la dreta no han trobat la culminació dels atacants taradellencs.

Al segon temps i amb el vent en contra, el Palau-Solità ha apretat en els primers minuts. Els taradellencs, però, han fet un treball defensiu impecable durant tot el matx i han pogut sentenciar a la contra. Primer Torrents ha robat una pilota i la seva passada de gol a Canó ha estat desviada a córner in extremis. En una altra jugada per la dreta de Carrillo, la seva centrada l’ha rematat Fredi i ha obligat a la intervenció del porter visitant.

A falta de 20 minuts pel final, el Taradell s’ha quedat amb inferioritat numèria per l’expulsió per doble groga de Joan Morcillo. Els visitants ho han intentat i només han tingut l’empat a falta de dos minuts en un xut creuat que ha desviat Ochoa.

U.D. Taradell: Ochoa, X. Ochoa, Pujol, Raul, J. Morcillo, Canó (Ivan), Edu Morató, Cuenca (Erra), Fredi (Sañé), Torrents (Font), Carrillo (G.Molas).

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments