Inici Actualitat La UD Taradell empata a Sant Vicenç en un bon partit (1-1)

La UD Taradell empata a Sant Vicenç en un bon partit (1-1)

0
COMPARTIR

La Unió Deportiva Taradell ha sumat aquest dissabte un punt en empatar a 1 al camp del Sant Vicenç de Torelló. L’empat trenca la ratxa de cinc derrotes consecutives i cinc partits sense marcar dels taradellencs. A més, els blanc-i-blaus van disputar un bon partit i podien haver sumat els tres punts si l’àrbitre no anul·la un gol legal d’Edu Morató.

Al primer temps, els taradellencs van portar el pes del partit durant la primera mitja hora de joc. Els locals, però, van disposar de la primera oportunitat clara en un xut exterior que va parar Ochoa. L’avís dels taradellencs va arribar dels peus de Torrents. Primer en un xut que desviat es va estavellar a la part exterior dreta de la porteria local. I, segon, en un xut elevat. Pujol a la sortida d’un córner també va estar a punt d’inaugurar el marcador pels taradellencs.

El Sant Vicenç va ser superior en els últims 12 minuts del primer temps. Primer va fregar el gol en un xut des de l’interior de l’àrea que Ochoa, amb una gran parada, va solucionar. Dos minuts abans del descans i després de diverses arribades i xuts dels locals, va arribar el gol del Sant Vicenç en una pilota profunda on un davanter local es va plantar sol davant d’Ochoa i el va batre. A la mitja part s’arribava amb 1 a 0.

A la represa, el Taradell va tornar a ser superior. Les arribades per la banda dreta i esquerra van ser constants, però només faltava l’encert final. Fredi al minut 22 va tenir l’ocasió més clara. I sol davant del porter va enviar la pilota fregant el pal dret. Només 3 minuts després en una internada per l’esquerra, Canó cedia la pilota a Fredi que marcava.

Els locals ho van intentar, sobretot, a pilota parada. Però el Taradell va tenir la victòria a tocar quan a falta de 10 minuts Edu Morató va marcar des de la frontal de l’àrea. L’àrbitre, que havia xiulat just abans de l’impacte de la pilota, va pitar una falta inexistent de Cuenca.

L’empat és positiu per al Taradell que trenca la dinàmica negativa i mostra bons símptomes de recuperació. Dissabte vinent a la Roureda rebrà el Palau Solità.

U.D. Taradell: Ochoa, Canadell, Pujol, Raul, X. Ochoa (Joan M.), Erra (Cuenca), Edu (Font), Fredi, Canó, Torrents, Grífols (Ivan).

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments