Inici Actualitat La neu obliga a ajornar la prova de Taradell de la Copa...

La neu obliga a ajornar la prova de Taradell de la Copa Osona de trial

0
COMPARTIR
Aspecte de la zona aquest divendres al migdia. Foto: trialsport
Aspecte de la zona aquest divendres al migdia. Foto: trialsport

La zona de les Pinediques era l’espai on s’havia de fer la prova i aquest divendres al migdia encara mostrava un aspecte nevat. L’organització, Trialsport, ha decidit ajornar la prova, ja que les baixes temperatures fan impracticable el circuit i no es pot garantir la seguretat dels participants ni del públic.

Taradell havia d’acollir aquest diumenge al matí la primera prova de la tretzena edició de la Copa Osona de trial en bicicleta. L’organització, però, ha decidit suspendre la prova a causa de la neu caiguda aquest dijous i seguint les recomanacions de la Secretaria General de l’Esport. La competició es disputarà el pròxim 12 de febrer.

Per a més informació podeu consultar la web www.trialsport.es

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments