Inici Actualitat El CP Taradell perd contra el Bigues i Riells (2-4)

El CP Taradell perd contra el Bigues i Riells (2-4)

0
COMPARTIR

El Club Patí Taradell va perdre a casa aquest dissabte davant del Bigues i Riells. Els taradellencs van plantar cara, però es van veure superats per l’actual líder de la Primera Catalana d’hoquei patins. El Taradell, però, continua amb la seva millora de joc.

A la primera meitat, els taradellencs van veure com els visitants s’avançaven amb dos gols al contraatac. Tot i això, el Taradell es va sobreposar i abans del descans Homs retallava la distància al marcador. Al segon temps, els visitants van tornar a posar una diferència de dos gols, però, de nou, el Taradell va reaccionar i Prat va posar el 2 a 3 al marcador.

En els minuts següents, semblava que arribaria l’empat a l’electrònic, però en una falta directa a falta d’un minut el Bigues i Riells va sentenciar amb el 2 a 4 definitiu. El Taradell va marcar a la part final, però l’àrbitre va anul·lar el gol per considerar que s’havia mogut la porteria.

Els errors en defensa i el poc encert van ser claus en un partit en què el porter Ylla es va tornar a lesionar de la clavícula. Els taradellencs van fer mèrits per sumar algun punt.

CP Taradell: Ylla, Prat (1), Molist, Casanovas, Cesc, Roca, Càmara, Homs (1) i Capdevila.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments