Inici Actualitat La UD Taradell torna a perdre davant d’un gran Granollers (0-4)

La UD Taradell torna a perdre davant d’un gran Granollers (0-4)

0
COMPARTIR

La Unió Deportiva Taradell va tornar a perdre per 4 gols de diferència aquest dissabte contra el Granollers. Els taradellencs, que continuen en ratxa negativa, van mostrar, però, una cara molt diferent i van ser superats pel millor equip que ha passat per la Roureda aquesta temporada.

A la primera meitat el Taradell va mostrar una bona cara en els minuts inicials. Sense fer perill, els taradellencs tampoc patien excessivament. El Granollers, però, va aprofitar una arribada per la banda dreta a la mitja hora de joc per marcar l’1 a 0. Pocs minuts després i en una indecisió defensiva arribava el segon gol pels visitants, que podrien haver ampliat al marcador abans del descans.

A la segona meitat, el Taradell, tot i no sortir-li les coses, ho va tornar a intentar. En els primers els taradellencs van millorar, però es van trobar que en la primera arribada visitant, el Granollers feia el 0 a 3 que sentenciava el matx. Els visitants van mostrar un gran joc i una gran concentració i van dificultar molt l’atac taradellenc. Malgrat això, dues arribades de Canó per la dreta no van trobar l’encert dels davanters taradellencs.

En els últims minuts i després d’algun xut innocent del Taradell, el Granollers va fer el 0 a 4 definitiu en un xut des de la banda esquerra.

El Taradell porta cinc derrotes consecutives i ha entrat en una dinàmica negativa. Els taradellencs jugaran dissabte vinent al camp del Sant Vicenç de Torelló.

U.D. Taradell: Ochoa, G. Molas, Dot (Raul), Pujol, X. Ochoa (Canadell), Font, Quim (Torrents), E. Morató, Canó, Erra i Ivan (Carrillo).

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments