Inici Actualitat A partir de dilluns es talla el trànsit per asfaltar la zona...

A partir de dilluns es talla el trànsit per asfaltar la zona de La Plaça

0
COMPARTIR

A partir del pròxim dilluns i fins al dijous 2 de febrer la circulació en cotxe per la zona de la Plaça restarà tallada a causa de les obres d’urbanització del nucli antic. El motiu és que es procedirà a fer la pavimentació de l’asfalt de la carretera. Per tant, el trànsit quedarà totalment tallat.

Les previsions de l’empresa constructora són que a partir del 3 de febrer ja es pugui circular per la zona, ja que es va escollir un paviment asfàltic que permetrà transitar un cop col·locat. D’aquesta manera, quedarà totalment enllestit el sector al voltant de La Plaça.

Tot seguit, començaran els treballs d’urbanització del carrer de l’Església i del carrer de la Vila fins a l’estanc. L’últim sector serà el carrer de la Vila fins a la plaça de les Eres.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments