Inici Actualitat El Taradell perd amb claredat a Tona (4 a 0)

El Taradell perd amb claredat a Tona (4 a 0)

0
COMPARTIR

La UD Taradell ha caigut golejada en el derbi davant del Tona en un partit on els taradellencs no han aprofitat les ocasions a la primera part. Al segon temps, els locals han estat molt superiors i han merescut la victòria.

El derbi ha començat amb lleuger domini del Tona en els primers minuts. Els locals han arribat en jugades per la banda, però sense massa perill. En canvi, el Taradell en les seves arribades ha creat més perill. Un xut fluix de Molas i dues ocasions de Fredi han fregat el primer gol, però el Taradell continua negat de cara a porteria. En canvi, el Tona ha tingut màxima eficàcia a la primera meitat. A la mitja hora de joc, Santanera ha fet l’1 a 0 en el llançament magistral d’una falta a la frontal de l’àrea.

Poc després, Mendo feia el segon en un mal rebuig d’Ocoha després d’una falta lateral. Fredi ha pogut escurçar diferències just abans del descans, però el seu xut ha tocat en un defensa i ha sortit fregant el travesser.

A la represa, el Tona ha estat molt superior. Martí ha fet el tercer gol en un xut de lluny col·locat i, tot seguit, Santanera ha marcat el quart després d’un error defensiu. Abans havia estavellat una falta a la creueta. El Taradell ha acusat aquests dos gols i no ha existit en tot la segona meitat. En canvi, els locals han pogut ampliar el marcador en diverses ocasions i, especialment, una rematada de cap que ha anat al travesser. Durant els últims quinze minuts els ha jugat amb inferioritat per l’expulsió injusta d’Edu Morató per doble groga. L’àrbitre ha castigat els taradellencs amb moltes targetes grogues i amb un criteri discutible durant tot el partit.

El Taradell porta quatre jornades sense marcar i sense puntuar. Aquest pròxim dissabte rep el Granollers en l’inici de la segona volta.

UD Taradell: Ochoa, Canadell (X.Ochoa), Pujol, Dot, Erra (G.Molas), Font (Raul), Molas (Torrents), Edu Morató, Fredi, Canó i Ivan (Grífols).

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments