Inici Actualitat Taradell celebra aquest divendres la Festa Major d’hivern

Taradell celebra aquest divendres la Festa Major d’hivern

0
COMPARTIR

Cada 20 de gener, coincidint amb Sant Sebastià, Taradell celebra la seva Festa Major d’hivern. Un any més es celebraran els tradicionals actes amb la xocolatada popular i el ball del Ciri. Però, enguany, també hi haurà actes durant el dissabte al matí. Aquest dijous es lliura el 4art Premi Ajuntament de Taradell al treball de recerca de batxillerat.

Divendres al matí, a partir de les 9, el carrer Sant Sebastià, com és tradició, oferirà una xocolatada popular per als més matiners. Al migdia i després de l’ofici, la plaça de les Eres serà el punt de trobada amb el tradicional Ball del Ciri i les danses populars de l’Esbart Sant Genís. A la tarda, a partir de 2/4 de 6, el centre cultural Costa i Font acollirà l’espectacle infantil de titelles “Flus”, a càrrec de la companyia Fanàtik Visual.

Dissabte al matí hi haurà una trobada de motos a l’aparcament de la Carpa, a càrrec del Grup de Trialers de Taradell, que faran un esmorzar i una volta pel poble i fi de festa al migdia. A les 11 del migdia la biblioteca Antoni Pladevall i Font acollirà la presentació d’un audiovisual sobre la història de l’escola de Les Monges.

A la tarda, música. Primer a la Fundació Vilademany a càrrec d’Acords en Família. I a les 9 del vespre al centre cultural Costa i Font hi haurà el concert dels Amics de la Música.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments