Inici Actualitat Lluís Codina, un dels artífexs de la trajectòria del Mirandés a la...

Lluís Codina, un dels artífexs de la trajectòria del Mirandés a la Copa del Rei

0
COMPARTIR

El taradellenc Lluís Codina viurà aquest dimarts una nit especial. Codina és el segon entrenador del Mirandés, equip que disputa aquest dimarts al vespre l’anada dels quarts de final de la Copa del Rei contra l’Espanyol. Es dóna el cas que el taradellenc va jugar al club periquito en els seus inicis com a futbolista professional.

Codina està completant la segona temporada al cos tècnic del Mirandés, en la seva primera experiència en una banqueta. És el segon entrenador i ajudant del tècnic, Carlos Pouso. El club de Miranda de Ebro (Burgos) milita al grup 2 de la Segona Divisió B i ocupa la primera posició. El seu objectiu és l’ascens, fita que no es va assolir en la passada temporada en perdre l’eliminatòria amb el Guadalajara.

Lluís Codina va militar a l’Espanyol, l’Alabès (equip amb el qual va assolir l’ascens a Primera Divisió), Leganés, Gimnàstic de Tarragona (va assolir dos ascensos des de Segona B a Primera) i Eibar. Actualment, viu a Vitòria i aprofita que només hi ha 40 quilòmetres fins a Miranda de Ebro. Aquesta serà la primera vegada que visiti el camp de Cornellà-El Prat i retornar a la que va ser la seva casa de formació futbolística.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments