Inici Actualitat Unes 250 autocaravanes omplen Taradell amb motiu de la Festa dels Tonis

Unes 250 autocaravanes omplen Taradell amb motiu de la Festa dels Tonis

0
COMPARTIR

Amb motiu de la festivitat de Sant Antoni Abat, enguany una de les novetats és la presència d’autocaravanes que participen en la trobada organitzada per la Comissió dels Tonis de Taradell. En total s’han hagut d’habilitar 6 aparcaments per poder encabir les 250 autocaravanes que ja s’han instal·lat al municipi. La previsió inicial era comptar amb unes 200.

Concretament, els vehicles poden aparcar a la zon del Pujoló, al camp de futbol de la Rectoria, al solar del davant del cementiri, al camp de futbol del davant del pavelló municipal, a la zona de l’Institut de Taradell i en un solar del polígon El Vivet. L’objectiu és que els campistes puguin gaudir i participar de les activitats organitzades amb motiu de la Festa dels Tonis. De fet, durant tot el matí d’aquest dissabte s’ha notat molt moviment pel centre del poble i s’han pogut veure molts visitants recorrent els carrers.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments