Inici Actualitat Ràdio Taradell es bolca amb la Festa dels Tonis amb una programació...

Ràdio Taradell es bolca amb la Festa dels Tonis amb una programació especial

0
COMPARTIR
Foto: Miquel Vilardell
Foto: Miquel Vilardell

Ràdio Taradell fa aquest cap de setmana una cobertura àmplia i especial de tots els actes de la Festa dels Tonis. Aquest dissabte al matí ha dedicat les seves emissions a parlar de totes les activitats i d’aspectes del món rural amb la presència d’un gran nombre de convidats.

Com és habitual, també ha reunit tots els candidats a hereu de Taradell 2012. A la tertúlia hi han participat Marc Herreros, Marc Sureda, Pau Farrés, Imad Afakir, Damià Munmany i Miquel Gallart.  Només quatre candidats (Albert Muntal, Ferran Santaugini, Adrià Bordallo i Eudald Feixas) no han pogut participar per diferents motius personals. Tots ells s’han presentat i han parlat de la seva vinculació en les entitats del municipi. També hi ha estat present l’hereu, Pep Masgrau, que ha explicat que “m’ho he passat molt bé fent d’hereu, m’ha passat molt ràpid i ha estat una bona experiència”.

Ramon Vallmitjana, del Càmping La Vall, Montse Lleopart i Xavier Barceló, del Mas El Colomer, han parlat en una taula rodona de ‘Com potenciar el turisme a Taradell?’. Aquest diumenge al matí, Ràdio Taradell farà una retransmissió del passant dels Tres Tombs.Al llarg del matí, també han passat per davant dels micròfons de Ràdio Taradell Josep Preseguer i Sílvia Arau, de la Comissió de Tonis de Taradell, repassant totes les activitats programades. També s’ha parlat de gastronomia amb la taradellenca Montserrat Barrachina.

Podeu trobar més informació a www.radiotaradell.net

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments