Inici Actualitat La UD Taradell continua en ratxa negativa i perd 0 a 2...

La UD Taradell continua en ratxa negativa i perd 0 a 2 contra el Parets

0
COMPARTIR

La UD Taradell ha patit aquest dissabte a la tarda la tercera derrota consecutiva i la segona com a local. Els taradellencs han perdut 0 a 2 davant del Parets en un partit on sempre han anat a remolc i que han hagut de jugar amb inferioritat numèrica durant més de 45 minuts.

El partit ha començat malament per als taradellencs, ja que al minut 11 els visitants trencant el fora de joc s’han avançat al marcador en un xut de vaselina. Als locals els ha costat molt arribar amb claredat. Un error de control de Rovira i una centrada de Canó que no ha trobat rematador han estat les millors ocasions. Mentrestant, el Parets ha gaudit d’una segona ocasió en un xut creuat que Nil ha desviat a córner.

La jugada que ha marcat el partit ha arribat a falta de 3 minuts pel descans. Marc Cuenca ha rebut la segona targeta groga en una jugada on ha tocat la pilota, però l’àrbitre, que feia uns minuts havia perdonat la segona groga a un jugador del Parets, ha indicat falta i l’ha amonestat.

Per tant, a la segona meitat el Taradell ha jugat amb inferioritat numèrica. Els primers minuts han estat pel Taradell que ha tingut major presència ofensiva. Però li ha faltat claredat en les accions. Únicament ha gaudit d’un parell de xuts llunyans que han sortit massa elevats.

El Parets, buscant els contraatacs, ha tingut el segon gol en un embolic a l’àrea que Font ha resolt enviant la pilota a córner. En els últims minuts a la desesperada i amb una defensa de tres, el Taradell ha buscat l’empat. Dues accions, de Grífols i Fredi, han estat a prop del gol, però els xuts han sortit massa fluixos i centrats. En canvi, el Parets a quatre minuts pel final ha sentenciat amb un gol a plaer a l’interior de l’àrea petita.

El Taradell suma tres jornades sense guanyar ni marcar. Aquest pròxim diumenge visita el camp del Tona.

UD Taradell: Nil, Canadell (Ochoa), Dot, Font, G. Molas (Grífols), Raul, Fredi, Erra, Canó, Cuenca i Rovira (Ivan).

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments