Inici Actualitat Talls i restriccions de trànsit durant el passant dels Tres Tombs

Talls i restriccions de trànsit durant el passant dels Tres Tombs

4
COMPARTIR
Protecció Civil Voluntaris de Taradell, portarà a terme un dispositiu per tal que la festa pugui transcórrer amb seguretat. Enguany, a part del volum de trànsit que implica la festa hi ha una concentració d’autocaravanes al municipi que suposarà complicacions en els accessos al poble principalment el divendres a la tarda i dissabte al matí.
Es recomana que tots els vehicles entrin per la carretera de Santa Eugènia o per la carretera de Balenyà. Seguidament hi ha un petit detall de les hores i llocs on la circulació quedarà afectada durant el Passant dels Tres Tombs:
Els accessos al poble es tallaran a partir de les 9 del matí. Per tant, es recomana utilitzar la Ronda de Ponent per tal d’enllaçar d’una punta a l’altre del poble.

A les 10 de matí es tallarà tota la circulació a tot el nucli urbà. A la urbanització La Roca quedaran tallats els accessos a l’Alzinar a partir de les 8 del matí. I els accessos a la urbanització romandran tancats de 11 a 12 i de 13:30 a 14h.

Es recomana a tots els visitants que aparquin en els polígons industrials del municipi: El Vivet si s’accedeix a Taradell per la carretera de Santa Eugènia i Castellets si s’accedeix a Taradell per Sant Miquel de Balenyà o carretera BV-5306. O a la zona esportiva.

Estarà prohibit aparcar en els següents carrers: c. de la Font, c. de l’Església, c. de Joan Maragall, ctra. de Mont-rodon, passeig Domènec Sert, ctra. De Balenyà, c. de Catalunya, c. de Miquel Martí i Pol, camí Ral de Tona, c. de la Vila, plaça de les Eres, c. de Sant Sebastià, c. de Vic, c. de Guillem de Mont-rodon i aparcament la Carpa.
COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

4 Comments
més nou
més antic més votat
Inline Feedbacks
View all comments
Anònim
Anònim
16 gener 2012 13:34

Ho tindrem en compte pel proper any

Joan Puig
Cap d'equip de PC Taradell

Joan
Joan
15 gener 2012 14:03

Hagués estat bé que aquí s'hagués penjat un planell dels carrers afectats…

Anònim
Anònim
13 gener 2012 12:19

A la Web de l'Ajuntament http://www.taradell.cat i ha penjada la revista dels Tonis amb el programa d'actes i el recorregut.

Anònim
Anònim
13 gener 2012 11:51

Algu hem podria dir a on puc veure el recorregut exacte?

Moltes gràcies.