Inici Actualitat Una mostra sobre el Calendari dels Pagesos enceta els actes dels Tonis...

Una mostra sobre el Calendari dels Pagesos enceta els actes dels Tonis de Taradell

0
COMPARTIR

La biblioteca Antoni Pladevall i Font va acollir aquest dimecres al vespre l’acte que dóna el tret de sortida a la Festa dels Tonis de Taradell. Concretament, l’acte va consistir en la inauguració de l’exposició “El calendari dels pagesos, 150 anys mesurant el temps”. La mostra recull la història d’aquesta publicació que compleix 150 anys d’història.

L’acte va estar conduït per Amadeu Carbó. L’exposició mostra a través de plafons informatius i de diferents edicions la trajectòria del calendari. L’exposició es podrà visitar fins el 30 de gener a la biblioteca.

Fotos: Miquel Vilardell

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments