Inici Actualitat El mercat setmanal es concentrarà a l’interior de la Plaça de les...

El mercat setmanal es concentrarà a l’interior de la Plaça de les Eres

1
COMPARTIR

El mercat setmanal dels dimecres a Taradell concentrarà totes les parades a l’interior de la Plaça de les Eres. La decisió s’ha pres després d’algunes reunions entre Ajuntament i marxants i amb l’objectiu de millorar la mobilitat i fer-lo més actiu. En principi s’ha de posar en marxa aquest dimecres o el vinent.

El passat 28 de desembre va tenir lloc l’última reunió. El regidor de l’àrea de Comerç de l’Ajuntament de Taradell, Jordi Baucells, es va reunir amb diveferents comerciants del mecat. Anteriorment, ja s’havia fet una trobada prèvia. Al final, es va acordar que les parades que, fins ara, s’instal·laven a peu de carrer es traslladaran a la Plaça de les Eres. D’aquesta manera, s’evitarà haver de tallar el trànsit rodat en aquest tram de la plaça i, al mateix temps, es dinamitzarà la resta de parades que estaven a l’interior de la plaça.

En principi, es va acordar que el trasllat es faria després de festes. És a dir, aquest dimecres.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

1 Comment
més nou
més antic més votat
Inline Feedbacks
View all comments
Pere
Pere
10 gener 2012 20:03

No sé si és bona idea. Es reduiran les parades, per tant, hi haurà menys oferta. La mobilitat que es millora és la dels vehicles, no la dels vianants, que són els que compren… o potser volen posar un McAuto?

El que caldria és disposar, d'una vegada, d'alternatives per què el transit de pas pugui evitar el centre del poble.