Inici Actualitat La UD Taradell inicia l’any amb una derrota al camp de la...

La UD Taradell inicia l’any amb una derrota al camp de la Sabadellenca (2-0)

0
COMPARTIR

La Unió Deportiva Taradell ha inciat el 2012 amb una derrota al camp de la Sabadellenca. Dos gols, un a les acaballes de la primera part i l’altre a poc per al final, han decidit el partit, més igualat del què el marcador indica.

A la primera part, les ocasions s’han repartit entre els dos equips. Cal destacar-ne una de molt clara de Grífols. Mentre que els locals han gaudit de diversos contraatacs que Nil ha solucionat amb molt encert. En l’últim minut del primer temps ha arribat el primer gol del partit. Ha estat en una jugada a pilota parada, on la pilota ha arribat a la frontal de l’àrea i un jugador local, amb una gran volea, l’ha fet arribar al fons de la xarxa.

A la represa, el Taradell, conscient que havia de remuntar el marcador, ha sortit a arriscar. Així, s’ha fet amb el control del partit i ha disposat de diverses ocasions. La més clara ha estat una pilota que la defensa local ha tret in extremis quan ja es cantava el gol de l’empat. Els taradellencs han arriscat encara més i en els últims minuts, la Sabadellenca ho ha aprofitat per fer diversos contraatacs, un dels quals ha acabat amb el segon i definitiu gol, a falta de set minuts pel final del partit.

UD Taradell: Nil, X.Ochoa (Molas), Canadell, Pujol, Edu Dot, Edu Morató, Erra, Canó, Grífols (Rovira), Font (Fredi), Pujol i Raul (Marc Cuenca)

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments