Inici Actualitat Uns 140 participants a la 2a Sant Silvestre de muntanya de Taradell

Uns 140 participants a la 2a Sant Silvestre de muntanya de Taradell

0
COMPARTIR

La 2a edició de la Cursa de Sant Silvestre de muntanya de Taradell ha estat un èxit de participació i ja la consolida com una cita atlètica del municipi. Un total de 139 participants, xifra que quasi dobla la registrada l’any passat, han volgut acomiador el 2011 completant els 8 quilòmetres de recorregut fins a l’Enclusa, el punt més alt del terme municipal de Taradell. I ho han fet amb bon humor i ben disfressats.

De fet, qualsevol tipus de disfressa, perruca o ornament era obligatori per a participar a la prova, organitzada pel CET l’Enclusa. I les ganes de passar-s’ho bé s’han notat des del principi. Cal dir que el premi (una panera) al participant millor disfressat se l’ha endut la Maria Font que anava caracteritzada de dàlmata.

Abans d’iniciar la prova s’ha fet un minut de silenci en record al jove taradellenc Jaume Arumí que va morir fa uns dies. I també s’ha fet un reconeixement a Òscar Romeu que en l’última duatló de Taradell va deixar de participar per socórrer un participant que va prendre mal.

Per cert, tot i que la prova no era competitiva el primer participant en arribar a la plaça de les Eres ha fet els 8 quilòmetres de recorregut en 40 minuts i 27 segons. Tothom qui ha participat ha pogut degustar coca i cava de forma gratuïta. Us deixem amb una galeria d’imatges d’aquesta segona edició.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments