Inici Actualitat 2a Cursa de Sant Silvestre de muntanya aquest dissabte per acomiadar l’any

2a Cursa de Sant Silvestre de muntanya aquest dissabte per acomiadar l’any

0
COMPARTIR

Per segon any consecutiu, el CET L’Enclusa organitza una prova atlètica per acomiadar l’any. Aquest dissabte es disputarà la segona Cursa de Sant Silvestre de muntanya després de l’èxit de l’edició anterior. Seran 8 quilòmetres de recorregut per a tots aquells que hi vulguin participar.

La prova començarà a les 4 de la tarda i tindrà la sortida i l’arribada a la plaça de les Eres. Els participants pujaran fins a l’Enclusa (punt més alt de Taradell), passant pel Bou i les Cuines d’en Rocaguinarda i tornant per la collada i Can Mascarell.

A l’arribada hi haurà coca i cava per a tots els participants. Com en l’edició anterior, es demana que els que hi participin vinguin disfressats o amb algun tipus de complement com perruca, bigoti o barrets. Es tornarà a premiar la disfressa o guarniment més original.

Les inscripcions, que són gratuïtes, es faran a la mateixa plaça de les Eres a partir de les 3 de la tarda.

COMPARTIR